14.Félelem, mint az éhséggel összekeverhető érzelem

   A félelem gyakran vált ki ideges viselkedést, különösen a folyamatos rágcsálást. Hogy levezesse valahogy a felgyülemlett energiáit, Ted azzal töltötte a térdműtétje előtti hetet, hogy mindent felevett a hűtőszekrényből és a spájzból. Rettegett a műtéttől és az altatástól, félt, hogy valami történhet, amíg nincs eszméleténél. Tednek nehezére esett beszélni az érzéseiről, mert nem akart gyengének látszani. Belül azonban félt. Nagyon félt. Úgy tudott együtt élni önmagával az alatt a rettenetesen hosszú hét alatt a műtét előtt, hogy annyit evett, de az ő életében a félelem állandó kísérő volt.

Mióta egyszer megverték és megerőszakolták három évvel ezelőtt, Andrea folyton attól rettegett, hogy ez újra megtörténhet. Egész nap cukrokat majszolt, magokat és kekszeket, bármit, ami kicsi, és könnyen bekapható. A rágás segített egy kicsit az idegességén és félelmén, de húsz kiló súlyfelesleget eredményezett három év alatt.

   A bűntudat, a bizonytalanság és más hizlaló érzelmek forrása a félelem. Bár hatalmas ellenségnek tűnik, valóban több a füstje, mint a lángja.

Doreen Virtue

 

Kedvenc képeim
Stresszoldás

Stresszoldás One Brain módszerrel a III. és XVI. kerületben

Balajthy Gréta Tel: 06 309 323 338

A 3in1Concepts által hivatalosan  meghatalmazott,
nemzetközi okleveles Haladó Konzulens, Haladó Instructor ( Oktató)

Okleveleim, tanáraim 2004-2014

Email: mosoly100@mosoly100.hu

www.mosoly100.hu

Stúdió: Budapest, III.ker (1036) és XVI.ker (1164)

 

Belépés