2013 Február 10 – 2014 Január 30. a Kigyó éve

A képre kattintva további infókat tudhatsz meg az Astronet segítségével!

 Mit hoz a 2013-s év?

10 milliószoros napok

A Kígyó sok bölcs és igazságos megoldást, sikert hoz majd az intellektuális szférában dolgozó mindegyik csillagjegynek.

 Ez az év a haladás időszaka – minden jegy ösztönösen fog ügyelni a részletekre. A sikerhez azonban elengedhetetlen az igen alapos felkészülés és a koncentráció.

A kígyó éve kedvezni fog elsősorban azoknak, akik szintén a kígyó évében látták meg a napvilágot. Az év alkalmas arra, hogy megvalósítsuk végre fontos terveinket, de erősen figyelnünk kell a kígyó évében a csalárdságra, ravaszságra, még akkor is, ha mi magunk sem vagyunk híján ezen tulajdonságoknak. Nagy változások várhatók a politikában, hisz a kígyó a politikusok ravasz, simán sikló beszédének pártfogója. Ebben az évben új színészek bukkanhatnak fel és arathatnak nagy sikert, de kedvez az időszak sport nyereményeknek is, különösen a rögbi és a tenisz terén.

Pénzügyek alakulása

Ebben az évben - akinek személyes horoszkópjában nem áll más - általános gazdagodásra számíthat, főleg anyagik, de erkölcsi tekintetben is. A kígyó ugyanis ritkán kerül bajt hozó konfliktushelyzetbe és bőkezű, de felelősségteljes. Az idén keletkező pénzügyi akadályokat könnyebben lehet majd leküzdeni, mint azt korábban megszoktuk.

Szerelem a kígyó évében

A kígyó jellege inkább csapodár, mint hűséges, így ebben az évben inkább a futó kapcsolatoknak kedvez a sors. Ahogy a kígyó "körülfonja" áldozatát, úgy hatnak az új kapcsolatok ebben az évben. Lebilincselő és delejes lehet, ám gyakran nem tartós és nem is feltétlen kellemes. A kígyó mindenből a legjobbat választja, ezért az is előfordulhat, hogy most találjuk meg az igazit.

Karrier a kígyó évében

Főleg a szavakkal kapcsolatos szakmákban (értékesítés, tanítás, marketing, politika, színészet, újságírás, stb. ..) területeken dolgozókat fogja segíteni a kígyó. Akik szeretnek horgászni, most nagy fogásra számíthatnak, és a búvárok is kiváló év elé néznek. A kígyó alapvetően számító, tehát a törtető karrierizmusnak is kedvezhet ez a korszak.

Spirituális út

A kígyó jellegénél fogva hajlik a misztikára. Óvatos, és kétkedő, nem lehet az orránál fogva vezetni. Az idei évben tehát az útkeresők józan, hűvös, de egyértelmű jelzésekre számíthatnak.

Mi jellemzi az idén született gyermeket?

Nyugodt, elmélyült, nevelése nem okoz gondokat. Nagy hajlamot mutat a tanulásra és a kitartó munkára. Melankolikus, mégis tettre kész. Diszkrét és udvarias. Határozottságáért, bölcsességéért és vezetői adottságaiért csodálják gyermektársai. Cselekedetei során képes az önfegyelemre. Természetes vonzereje következtében fönnáll az elkényeztetés veszélye. Vigyázni kell azonban, nem szabad elszigetelni sem a világtól, mert a kígyó és környezet között amúgy sem erősek és nem is tartósak a kapcsolatok.

forrás és további részletek c-phoenix.
 

 
Kedvenc képeim
Stresszoldás

Stresszoldás One Brain módszerrel a III. és XVI. kerületben

Balajthy Gréta Tel: 06 309 323 338

A 3in1Concepts által hivatalosan  meghatalmazott,
nemzetközi okleveles Haladó Konzulens, Haladó Instructor ( Oktató)

Okleveleim, tanáraim 2004-2014

Email: mosoly100@mosoly100.hu

www.mosoly100.hu

Stúdió: Budapest, III.ker (1036) és XVI.ker (1164)

 

Belépés