Bach virágcsepp a múlt traumáinak feldolgozásához

Virág-és drágaköcseppek - a múlt, jelen és jövő hatékonyabb kezeléséhez

Bach virágcsepp a múlt traumáinak feldolgozásához

Mai Bach virágcsepp kártya

Edward Bach 1886. szeptember 24-én született a Birmingham melletti Moseleyben. Orvostudományi tanulmányainak befejezése után egy londoni kórházban helyezkedett el baleseti sebészként, majd a bakteriológiai és immunológiai osztályon asszisztensként dolgozott.

A Bach-virágterápia módszert az 1930-as években dolgozta ki. Észrevette, hogy bizonyos növények rezgése megfelel adott lelki problémáknak. Ezeknek a gyógyító erejű növényeknek az energiáját megfelelő módszerrel kinyerve a lélekre ható, tehát nem hatóanyag elvű gyógyszer nyerhető.

Edward Bach homeopata orvosként kezdte pályafutását. Módszerének lényege a homeopátia magasabb rezgésre való felemelése és lényeges leegyszerűsítése. Míg a homeopátia, szinte végtelen számú szerrel dolgozik, addig a Bach virágterápia 38 archetipikus, vagyis ősi lelki problémára kínál gyógyírt. Ebből a 38 lelki típusból kell kiválasztanunk a számunkra szükséges gyógyszert.

Edward Bach víziója az volt, hogy a Bach virágesszenciák legyenek ott minden család szekrényében, mivel a konkrétan megfogalmazott érzelmi reakciókon keresztül egy hétköznapi ember is ki tudja választani, hogy családtagjainak, barátainak milyen szerre van szüksége.

Itt  megtalálod az általam összeállított Bach virágcseppek táblázatát.

További gondolatok Dr. Simon Kata tollából itt!

A virágcseppek rövídített leírását megtalálod itt!

Kedvenc képeim
Stresszoldás

Stresszoldás One Brain módszerrel a III. és XVI. kerületben

Balajthy Gréta Tel: 06 309 323 338

A 3in1Concepts által hivatalosan  meghatalmazott,
nemzetközi okleveles Haladó Konzulens, Haladó Instructor ( Oktató)

Okleveleim, tanáraim 2004-2014

Email: mosoly100@mosoly100.hu

www.mosoly100.hu

Stúdió: Budapest, III.ker (1036) és XVI.ker (1164)

 

Belépés