Citrom az egészségért

A citrom fontos hatóanyagai

Kálium:erõsíti és aktiválja a szivet, segíti a vese és mellékvese munkáját, eltávolítja a fölösleges vizet a szervezetbõl.


Magnézium: védi a stressztõl, erõsíti a szivet, hígítja a vért, salaktalanítja a szöveteket.


Fluor: az erõs csontokért és az egészséges fogzománcért felelõs.
 

Ballasztanyagok: megindítják az emésztést.

Project Nsearch -en az alábbi angol nyelvű cikk jelent meg, melynek fontosabb részei a következőek (Az eredeti angol változat a magyar összefoglaló alatt található):

Tudd:A CITROM egy fantasztikus ráksejt ölő szer,

10 000 szer erősebb mint a KEMÓTERÁPIA

A cikk írója felhavja a figyelmet arra, hogy a citrom nem helyettesíti az orvost, vagy az orvosi kezelést, de a hallott, elmondott vagy olvasott  információk alapján érdemes kiválasztani azt, ami haszálható. Bár annyi mindent nem tudunk még, annyi minden rejtve van még előttünk...

Vágj fel néhány citromot, add a gyerekeknek, hadd szopogassák,tegyél egy karikát a vizedbe... használd preventív módon (megelőzésre)!

Megeheted vagy fürdővízbe téve bedörzsölheted az érintett testrészeket.

A citrom (citrusfélék) fantasztikus termények, melyek elpusztítják a rákos sejteket.

Miért nem tudunk erről?

Vannak olyan laboratóriumok, melyek egy szintetikus változat kidolgozásában érdkeletek, mely óriási profitot eredményezhet majd a számukra.


Most segíthetsz a barátaidnak azzal, ha elmondod, hogy a citromlé jó hatással bír a betegség megelőzésénél is.

Javasolják,  hogy amennyiben teheted, ültess citromfát.

Különbözőképpen fogyaszthatod a gyümölcsöt: megeheted a rostos pépet, megihatod a  kipréselt levét, készíthetsz hűsítő italokat belőle, sörbetet,felhasználhatod tésztákban, süteményekben. A citrom sok mindenre jó, de a legérdekesebb a cisztákra és a daganatokra kifejtett hatása.

Bizonyítottan gyógyítja a rák minden típusát. Állítják, hogy a rák minden változata esetén hasznos. Úgy tartják, hogy hatásos a mikrobák, baktériumok, gombák okozta fertőzések széles skálájának esetén,hatékonyparaziták,férgek ellen,szabályozzaa magas vérnyomást,antidepresszáns, felveszi a küzdelmet a stresszel és az idegrendszeri zavarokkal!

Ennek az információnak a forrása a világ legnagyobb gyártójától származik, aki szerint több mint 20 laboratórium teszteli már 1970 óta a citrom kivonatokat melyekről kiderült, hogy: MEGSEMMISITI A ROSSZINDULATU sejteket 12 ráktípus esetén beleértve a következőket: vastagbél-, MELL-, PROSZTATA-, TÜDŐ-, és a HASNYÁLMIRíGYRÁK. 

A citromfában található vegyületek ténylegesen 10 000 szer jobbak, mint az ADRIAMYCIN (az a gyógyszer, amit világszerte a kemoterápiában ),a ráksejtek növekedésének lassítására használnak.

És ami a legmegdöbbentőbb, hogy ez a CITROM kivonattal folytatott terápia, elpusztítja a rosszindulatú ráksejteket, és NEM KÁROSÍTJA AZ EGÉSZSÉGES sejteket!        

Instituteof HealthSciences, 819 N. L.L.C. Cause Street, Baltimore, MD 1201

*

LEMONS ARE 10,000X STRONGER THAN CHEMOTHERAPY
 

FYI Lemon is a miraculous product to kill cancer cells.

It is 10,000 times stronger than chemotherapy

I'm not posting this to say 'don't see a doctor or do treatments". I'm passing along this information as I received it.  However there is so much we don't know yet, that is known and hidden from us. Remember to use discernment in everything you read, hear or are told.

Cut Some Lemons Up – Let The Kids suck On Them – Put a slice In Your Water glass Etc . . .  USE as A Prevention . . . 

 

Subject: health Alert update FYI LEMONS ARE 10,000X STRONGER THAN CHEMOTHERAPY

Another good find I would take it orally and be giving my body a lemon sponge bath all over affected areas….

 

If you know anyone else who doesn't know this, please do them a huge favor and let them know about it.


LEMONS STRONGER THAN CHEMOTHERAPY 
 

Lemon (Citrus) is a miraculous product to KILL CANCER CELLS. IT IS 10,000 TIMES STRONGER THAN CHEMOTHERAPY. 


Why do we not know about that???? 


Because there are laboratories interested in making a synthetic version that will bring them HUGE PROFITS. You can now help a friend in need by letting him know that lemon juice is beneficial in PREVENTING the disease. Its taste is pleasant and it does NOT produce the horrific effects of chemotherapy. 


If you can, plant a lemon tree in your garden or patio. How many people die while this is a closely guarded secret so as not to jeopardize the beneficial multimillionaires large corporations? 


As you know, the lemon tree does not occupy much space and is known for its varieties of lemons and limes. You can eat the fruit in different ways: you can eat the pulp, juice press, prepare drinks, sorbets, pastries,...The lemon is credited with many virtues, but the most interesting is the effect it produces on cysts and tumors!!! 

This plant is a proven remedy against ALL TYPES ALL TYPES OF CANCER!!!! Some say it is very useful in all variants of cancer. It is considered also as an  anti microbial spectrum against BACTERIAL INFECTIONS AND FUNGI, EFFECTIVE AGAINST PARASITES AND WORMS, IT REGULATES BLOOD PRESSURE THAT IS TOO HIGH AND IS AN ANTIDEPRESSANT, COMBATS STRESS AND NERVOUS DISORDERS!!! 


The source of this information is fascinating: it comes from one of the largest manufacturers in the world, says that more than 20 laboratory tests since 1970, the extracts revealed that: It destroys the malignant cells in 12 TYPES OF CANCER, including colon, breast, prostate, lung and pancreas... 


The compounds of this tree actually showed 10,000 times better than the product Adriamycin, a drug normally used chemo-therapeutically in the world, slowing the growth of cancer cells. And what is even more astonishing: this type of therapy with lemon extract not only destroys malignant cancer cells but does NOT affect healthy cells!!!


Institute of Health Sciences, 819 N. L.L.C. Cause Street, Baltimore, MD

 

Kedvenc képeim
Stresszoldás

Stresszoldás One Brain módszerrel a III. és XVI. kerületben

Balajthy Gréta Tel: 06 309 323 338

A 3in1Concepts által hivatalosan  meghatalmazott,
nemzetközi okleveles Haladó Konzulens, Haladó Instructor ( Oktató)

Okleveleim, tanáraim 2004-2014

Email: mosoly100@mosoly100.hu

www.mosoly100.hu

Stúdió: Budapest, III.ker (1036) és XVI.ker (1164)

 

Belépés