A fényről (Tolle)

...sokan vannak és mindig is voltak olyanok, akik hamis tanítókhoz vonzódnak, illetve vonzódtak. Az egók a nagyobb egókhoz vonzódnak. A sötétség nem képes fölismerni a fényt. Csak a fény tudja fölismerni a fényt. Ne hidd hát, hogy a fény rajtad kívül van, vagy hogy csak bizonyos formán keresztül jelenhet meg! Ha csak a mestered lenne Isten megtestesülése, akkor te ki vagy? Mindenfajta kizárólagosság a formával való azonosulást jelenti. A formával való azonosulás pedig egót jelent, bármilyen ügyesen is palástolják azt.

Használd mestered jelenlétét arra, hogy - a néven és a formán túl - tükrözze vissza neked saját identitásodat, s hogy te magad intenzívebben jelenlevővé válj! Hamarosan rájössz majd, hogy a je­lenlétben nem létezik „enyém" vagy „tied". A jelenlét egy.

A csoportmunka is segítheti jelenléted fényének erősödését. A jelenlét állapotában tartózkodó emberek csoportja rendkívüli erejű kollektív energiamezőt generál. Hatására nem csak intenzívebbé válik a csoport minden egyes tagjának a jelenléte, hanem még abban is segít, hogy a kollektív emberi tudat megszabaduljon a jelenlegi elmeuraltságától! Ez pedig mások számára is egyre elérhetőbbé teszi a jelenlét állapotát! Ha azonban nincs a csoportnak legalább egy tagja, aki stabilan a jelenben tud maradni, tehát képes az állapot energiafrekvenciáját megtartani, akkor az egós elme bizony könnyen ismét érvényt szerez akaratának, és szabotálja a csoport erőfeszítését. A csoportmunka ugyan fölbecsülhetetlen értékű, mégsem elegendő, és nem szabad hagyni, hogy függő­vé válj tőle! Ugyanígy kerüld el azt is, hogy tanítódon vagy mestereden csüngj, leszámítva azt az átmeneti időszakot, amikor a jelen létjelentését és gyakorlását tanulod tőle.


Tolle anyagok letöltési listáját megtalálod itt!

Kedvenc képeim
Stresszoldás

Stresszoldás One Brain módszerrel a III. és XVI. kerületben

Balajthy Gréta Tel: 06 309 323 338

A 3in1Concepts által hivatalosan  meghatalmazott,
nemzetközi okleveles Haladó Konzulens, Haladó Instructor ( Oktató)

Okleveleim, tanáraim 2004-2014

Email: mosoly100@mosoly100.hu

www.mosoly100.hu

Stúdió: Budapest, III.ker (1036) és XVI.ker (1164)

 

Belépés