Fiatalodjunk Arcjógával (Koós Viki)

 Arcjóga weboldal

Az arcjóga egy természetes arc-és lélekfiatalító módszer, amely segítségével megelőzhetőek a ráncok, a már kialakult ráncok pedig halványíthatók.
Manapság mindenféle testedzésprogram létezik a hátunktól kezdve a bokánkig, bármit edzhetünk. Ott van a Pilates, aerobic, Callanetics , hogy néhányat említsek. De csak kevesen áldoznak figyelmet a legtöbbet dolgozó izomcsoportra, a nyak fölöttiekre.

Miért van az, hogy annyira igyekszünk jól kinézni bizonyos területeken, amiket egyébként bármikor eltakarhatunk, és teljesen elhanyagoljuk azt a részt, ami mindig fedetlenül marad?


Az Arcjóga-Arcfitnesz Program olyan speciális gyakorlatokból áll, melyek gondoskodnak arról, hogy az arc meghatározó izmai visszanyerjék fiatalos feszességüket és tónusukat. Sajnos nem elég az arcizmokat tornáztatni, hiszen lehet bármilyen feszes az arcizom, a stressz, a fáradtság, az energiahiány azonnal meglátszik rajta. Az arcjóga elmélete szerint csak nyugodt, laza arcon érdemes dolgozni, hiszen, ha stressznek vagyunk kitéve, feszült az arcunk, nem tudunk az izomra koncentrálni, nem vagyunk képesek megfelelően dolgoztatni a különböző izomcsoportokat. Ezért az arcjógában kiemelt szerepet kap az arcizom edzés mellett a stressszoldás, az energetizálás és légzéstechnika.

Az arcjóga újra tónusba hozza az elernyedt arcizmokat, fokozza a kollagéntermelést és a nyirokkeringést. Az arcjóga a szépségpontok stimulálásával ránctalanít, optimalizálja a belső szervek, hormonok működését, stimulálja a hajhagymákat, energiával tölti fel a bőrt, helyreállítja a kötőszöveti állományt.

Az eredmény…? Feszes, kipihent, életteli, sugárzó arc…és mindez teljesen természetes módszerrel.
 

Az arcjóga enyhíti a homlokráncokat, csökkenti a toka méretét, feszessé teszi a nyakat, megemeli a mellet, az Arcjóga Relaxációs Szemmasszázs megszünteti a szem alatti karikákat, táskákat, megemeli az arcot, kisimítja az arc, a nyak és az állvonalat, teltebbé és feszesebbé varázsolja az ajkakat. Növeli a bőr anyagcseréjét és oxigénfelvevő képességét, ezáltal javul a bőr tónusa és színe.

Az arcjóga legalább annyira jó hatással van a lélekre, mint a testre. Egy sebészeti eljárással szemben, az arcjógával a belső harmónia is elérhető, mely ragyogással tölti fel az arcot.

Az arcjóga gyakorlatai azért csodálatosak, mert korhatár nélkül bárki, bárhol és bármikor elvégezheti azokat. Speciális eszközökre vagy ruházatra sincs szükség. Amire szükség van, az arcjóga gyakorlatok ismerete, egy tükör… és csak napi 10-15 perc.
Az érdeklődők az ingyenes, online arcjóga tanfolyam segítségével ismerkedhetnek az arcjógával és a gyakorlatokkal.

Tanfolyamokról és egyéb lehetőségekről érdeklődjön:

Koós Viki arcjóga oktatónál
Elérhetőségek:
admin@arcjoga.hu
http://arcjoga.hu/


Várom szeretettel,
Koós Viki arcjóga oktató


 

Kedvenc képeim
Stresszoldás

Stresszoldás One Brain módszerrel a III. és XVI. kerületben

Balajthy Gréta Tel: 06 309 323 338

A 3in1Concepts által hivatalosan  meghatalmazott,
nemzetközi okleveles Haladó Konzulens, Haladó Instructor ( Oktató)

Okleveleim, tanáraim 2004-2014

Email: mosoly100@mosoly100.hu

www.mosoly100.hu

Stúdió: Budapest, III.ker (1036) és XVI.ker (1164)

 

Belépés