Gyógyír

Oldjuk ki,  mozogjuk ki, fussuk ki, táncoljuk ki a testünk minden egyes sejtjéből a feszültséget, rossz érzéseket, hogy helyet teremthessünk az új lehetőségek számára!

Hogyan felejthetünk el egy fájdalmas emléket? Megfelejtkezhetünk egy valóságos tragédiáról?
Gordon Stokes és Daniel Whiteside kutatásainak és csodálatos munkájá...nak egyik fantasztikus eredménye; az érzelmi barometria megalkotása. Eszerint három szinten élünk át/dolgozunk fel mindent. A tudati, a tudatalatti és a testi szinten. A tudatalatti mélységébe süllyedt történeteket még el tudjuk érni verbális eszközökkel is. Az igazán fájdalmas és meghatározó eseményeket azonban ennél jobban eltemetjük. Ők ezt a "Valóság" helyének definiálták, és ez a testi szint. Ezért volt szükség a kineziológiai izomtesztre, hogy megragadhatóak legyenek a testben elzárt információk is.
Ahogy a jéghegy min.75% láthatatlan számunkra (viszont annál veszélyesebb is...), úgy ezek a testi információk is ismeretlenek előttünk. A testen alkalmazott terápia ezt célozza meg. Felhozni a tudatos elme szintjére az érzelmeket, hogy ott dolgozzunk azokkal. A megértést követi az elfogadás, aztán a tényleges megoldás után a problémától való eltávolodás (abban az értelemben, hogy szinte nem is értjük, miért okozott ez gondot?). Nagyon fontos elfogadnunk, hogy ha tisztán látunk, értünk egy konfliktust, beszélhetünk is róla, az még nem old meg semmit. Ezért kell kioldani, kiMETezni, kimozogni, kifutni, kitáncolni a testünk minden egyes sejtjéből, hogy helyet teremthessünk egy új lehetőség számára.

Forrás: MET érintésterápia

Kedvenc képeim
Stresszoldás

Stresszoldás One Brain módszerrel a III. és XVI. kerületben

Balajthy Gréta Tel: 06 309 323 338

A 3in1Concepts által hivatalosan  meghatalmazott,
nemzetközi okleveles Haladó Konzulens, Haladó Instructor ( Oktató)

Okleveleim, tanáraim 2004-2014

Email: mosoly100@mosoly100.hu

www.mosoly100.hu

Stúdió: Budapest, III.ker (1036) és XVI.ker (1164)

 

Belépés