Mélytisztítás Guru Gíta (IISZ9)

Női előadásban:

Guru Gíta (kivonat)

Férfi előadásában:

Guru Gíta (kivonat)

Több mint 1 órás változatban (angol fordítással):

Guru Gíta (teljes változat)

"...a Guru-gíta nem egy vidám nóta. De nem is az a funkciója, hogy táncra perdítse a jó népet. Hihetetlen erő birtokosa ez a szöveg, és hatalmas tisztítóerővel rendelkezik. Felégeti az összes belső szemetet, az összes negatív érzelmet. És úgy gondolom, önre különösen jó hatással van, ha ilyen erős érzelmeket és testi reakciókat él át az éneklése közben. A gyakorlat lehet, hogy fájdalmas, de borzasztóan hasznos.

– Hogyan tudja az ember rávenni magát, hogy folytassa a gyakorlását?

– Van más lehetősége? Igen, van. Mégpedig az, hogy amikor valami nehézségbe ütközik, feladja. Hogy nyomorúságosan és befejezetlenül hagyja a dolgait, s ezzel elcseszi az egész életét?

– Jól hallottam, azt mondta: „elcseszem”?

– Igen, azt mondtam.

– Akkor most mit tegyek?

– Ezt önnek kell eldöntenie. De mivel a tanácsomat kérte, tessék: véleményem szerint amíg itt tartózkodik, folytassa a Guru-gíta gyakorlását. Ha valami ennyire kihozza a sodrából, akkor biztos lehet benne, hogy működik. Márpedig a Guru-gíta így működik: felégeti az egót, és tiszta hamuvá változtatja. Fáradságos egy meló ez, Liz. A szövegnek olyan ereje van, amit nem lehet racionális módon megérteni. Már csak egy hétig marad itt nálunk, nem igaz? Aztán szabadon utazgathat, és élvezheti az életét. Hát énekelje el még hét alkalommal, aztán soha többé nem kell vele bajlódnia. Emlékezzen arra, mit mond a Gurunk: „legyen a saját spirituális élményének a tudósa.” Ön nem újságíróként vagy turistaként van itt. Azért jött ide, mert az igazságot keresi. Hát fedezze fel.

– Akkor hát nem ment fel a kötelezettség alól?

– Liz, maga akkor menti fel önmagát, amikor csak akarja. Ez is része az isteni szerződésnek, amit mi szabad akaratnak nevezünk."

Elizabeth Gilbert: Ízek, imák, szerelmek (Eat, Pray, Love) című könyvéből további részletet találsz  itt:

IISZ1

IISZ5

Agyalás-Majomelme IISZ8

 

Kedvenc képeim
Stresszoldás

Stresszoldás One Brain módszerrel a III. és XVI. kerületben

Balajthy Gréta Tel: 06 309 323 338

A 3in1Concepts által hivatalosan  meghatalmazott,
nemzetközi okleveles Haladó Konzulens, Haladó Instructor ( Oktató)

Okleveleim, tanáraim 2004-2014

Email: mosoly100@mosoly100.hu

www.mosoly100.hu

Stúdió: Budapest, III.ker (1036) és XVI.ker (1164)

 

Belépés