Májfoltokról

Amennyiben fiatalkori májfoltokról van szó, a méregtelenítésre érdemes fókuszálni és a 6 számú Kálium Sulphuricum   Schüssler sót D6 potenciálban napi 3 tablettát 3 hónapig  érdemes szedni a homeopátiás szerek bevételi szabályainak betartásával,helyileg pedig ennek a sónak a krémes változatával érdemes kenni.

Amennyiben a májfoltok megjelenése a klimaxszal hozható összefüggésbe, és a szervezetben esetlegesen mélyebben lévő, régóta tartó gyulladások lehetnek, akkor a 12 számú Cálcium Sulphuricum   Schüssler sót D6 potenciálban napi 3 tablettát 3 hónapig  érdemes szedni a homeopátiás szerek bevételi szabályainak betartásával helyileg pedig ennek a só krémes változatával érdemes kenni.

Hagyományos népi gyógyászati módszerek közül a citrommal való rendszeres kenegetéssel is eredményes, (napi 3-5-szöri kenegetés).

Amennyiben a nap hatására jönnek elő a májfoltok, úgy megelőzésképpen magas faktorszámú napvédő krémmel érdemes bekenni az érzékeny területeket.

Mi nem foglalkozunk az említett szerek terjesztésével, Schüssler sókat homeopátiás patikában lehet beszerezni, a krémet pedig akár a DM-ben is.

Kapcsolodó cikkek:

Kedvenc képeim
Stresszoldás

Stresszoldás One Brain módszerrel a III. és XVI. kerületben

Balajthy Gréta Tel: 06 309 323 338

A 3in1Concepts által hivatalosan  meghatalmazott,
nemzetközi okleveles Haladó Konzulens, Haladó Instructor ( Oktató)

Okleveleim, tanáraim 2004-2014

Email: mosoly100@mosoly100.hu

www.mosoly100.hu

Stúdió: Budapest, III.ker (1036) és XVI.ker (1164)

 

Belépés