Maui drágakő-csepp a jővő jobb előkészítéséhez

1. Ametiszt

Ez az esszencia segíti a VÁLASZTÁST, hogy kimozduljunk a veszteségtől való félelemből a bizonyosság felé, a ráhangolódáson keresztül.

2. Akvamarin

Amikor az érzékeken túli ráhangolódás hiányzik a tudatalatti ellenségessége miatt, akkor az akvamarin oldja a blokkot, hogy tudatosan értékelhessük azt, amit az öt érzékszerven túl is felfoghatunk.

3. Smaragd

Harmonizáló hatása miatt a smaragd esszencia növeli az elfogadást, az értékek érzékelését és a nyíltságot a jelenben és a jövőben.

4. Lapis –lazuli

Amikor az elkülönülés és az elhagyatottság érzése borít eleminket, a lapis visszahozza az egység érzését a testbe, lélekbe és a szellembe. Megerősíti a z öntudatunkat és azt, hogy pozitív kommunikációval tudjuk kifejezni magunkat.

5. Holdkő

Ez az esszencia megnyugtatja és elcsitítja szokat az érzéseket, hogy nem törődnek velünk, és hogy nem vagyunk elfogadhatóak önmagunk számára. Azokat az érzéseket, amelyek elvágnak minket a belső és külső világunktól.

6. Opál

Az opál egyensúlyt teremt a merev közömbösségben, hogy az áthangolódás és megvilágosodás felé megnyíljunk.

7. Kvarc

A nyugtalan testnek és szellemnek a választás lehetőségét adja vissza, és a szellem belső hatalmát, hogy  koncentrációt és meditációs összpontosítást érhessünk el.

8. Rózsakvarc

Amikor a sértődöttség sebzi a tudatunkat, a rózsakvarc helyreállítja és kiegyensúlyozza azt az érzést, hogy szükség van ránk.

9. Rubin

A rubin átalakítja a túlfeszített harag blokkolt energiáját, hogy hajlandók legyünk tudatosan előkészíteni az utat a mindenki számára legjobbhoz.

10. Zafír

Ez az esszencia megtisztítja a kényszeres gondolkodást és felszabadítja a tudatot a bánat és bűntudat, közöny és elkülönülés nem szívesen látott kötelékeitől, hogy a VÁLASZTÁS szabadsága újra lehetővé váljon.

11. Tigrisszem

Azoknál, akiknek az eddigi élete mely lehetőséghez vezetett, a tigrisszem feloldja az erőfeszítést, hogy kontroll alatt tartsák a dolgokat és felébreszti az elfogadást, mint a harmónia kulcsát.

12. Türkiz

A türkiz feloldja a keserűséget, amelynek gyökere a veszteségtől való félelem, elfojtott harag és elfogadhatatlan elkülönülés és helyreállítja a védettség biztonságát, a felkészülésre való hajlandóságot és annak a nyugalmát, hogy egységben tudjuk magunkat magasabb énünkkel.

Kedvenc képeim
Stresszoldás

Stresszoldás One Brain módszerrel a III. és XVI. kerületben

Balajthy Gréta Tel: 06 309 323 338

A 3in1Concepts által hivatalosan  meghatalmazott,
nemzetközi okleveles Haladó Konzulens, Haladó Instructor ( Oktató)

Okleveleim, tanáraim 2004-2014

Email: mosoly100@mosoly100.hu

www.mosoly100.hu

Stúdió: Budapest, III.ker (1036) és XVI.ker (1164)

 

Belépés