Megerősítések 2

További mandalák

Megerősítés = erőssé tenni azt, amit elképzelünk.

Agyunkban szinte állandóan belső „dialógus” folyik, az agy folyamatosan „magában beszél”, végtelen kommentárt fűz mindenhez: az élet, a világ, saját érzésink, problémáink, más emberek stb. adják a kommentár tárgyát.

Mentális kommentárunk befolyásolja és átszínezi érzéseinket, és az életünkkel kapcsolatos észleléseinket, így végső soron ezek a gondolkodási formák vonzzák és teremtik meg mindazt, ami történik velünk.

Amennyiben egyszerűen kívülállóként figyeljük meg a belső dialógust –ezzel a meditációs gyakorlattal lecsendesíthetjük a belső agypárbeszédet. Ez lehetővé teszi, hogy tudatában legyél, mifélék szokásos gondolataid. Sok ilyen gondolatunk olyan, mintha régi szövegmintákat játszanánk le magunknak magnószalagról: ezek olyan ősi „programozások”, amelyeket réges-régen kaptunk, de amelyek még mindig befolyásolják jelenlegi életünk történéseit.

A megerősítések lehetővé teszik, hogy elkezdjük idejétmúlt, elcsépelt vagy negatív „agy-csevelyünket” lecserélni pozitívabb eszmékre és gondolatokra,  képes rövid idő alatt teljesen átváltoztatni az élethez való hozzáállásunkat és elvárásainkat, és ezáltal teljesen megváltoztatni azt, amit a magunk számára teremtünk.

v

 

Megerősítések segítségével idejétmúlt negatív belső párbeszédeimet pozitív gondolatokra cserélem!

 

Shakti Gawain: Teremtő képzelet

Kedvenc képeim
Stresszoldás

Stresszoldás One Brain módszerrel a III. és XVI. kerületben

Balajthy Gréta Tel: 06 309 323 338

A 3in1Concepts által hivatalosan  meghatalmazott,
nemzetközi okleveles Haladó Konzulens, Haladó Instructor ( Oktató)

Okleveleim, tanáraim 2004-2014

Email: mosoly100@mosoly100.hu

www.mosoly100.hu

Stúdió: Budapest, III.ker (1036) és XVI.ker (1164)

 

Belépés