A megerősítések hatékonysága az érzéseiden múlik! (Michael J. Losier)

Miért lehetséges, hogy a megerősítések használata nem erősíti a rezgésedet?

A megerősítés egy jelen idejű kijelentő mondat, amelyet egy vágy kinyilvánítására használunk. Ha azt mondom, hogy “Szép, karcsú testem van”, az  a pozitív megerősítés egy példája.

Minden alkalommal, amikor elolvasod a megerősítést, less egy reakciód. Ez azon alapul, ahogyan a megerősítés szavaitól érzed magad.

Ne feledd a vonzás törvénye az általad kibocsátott rezgésre reagál. Ez a rezgés az érzéseiden alapul, nem pedig az általad használt konkrét szavakon.

Ha például azt mondod magadnak, hogy szép, karcsú termeted van, amikor tested nem szép és nem karcsú, vagy amikor a szép, karcsú termet elérhetetlennek tűnik, akkor negatív rezgéseket fogsz kelteni.

A kétség rezgését (egy negatív rezgést ) fogod kisugározni, melyre a vonzás törvénye azzal reagál majd, hogy még többet ad neked ugyanabból, még akkor is, ha ez egy nemkívánatos dolog.

Egy pozitív megerősítés lehet negatív rezgésű. A legtöbb megerősítés azért nem működik, mert a vonzás törvénye nem a szavakra reagál –hanem arra, ahogyan az általad használt szavaktól érzed magad!

Michael J. Losier

Kedvenc képeim
Stresszoldás

Stresszoldás One Brain módszerrel a III. és XVI. kerületben

Balajthy Gréta Tel: 06 309 323 338

A 3in1Concepts által hivatalosan  meghatalmazott,
nemzetközi okleveles Haladó Konzulens, Haladó Instructor ( Oktató)

Okleveleim, tanáraim 2004-2014

Email: mosoly100@mosoly100.hu

www.mosoly100.hu

Stúdió: Budapest, III.ker (1036) és XVI.ker (1164)

 

Belépés