Mire vágynak a nők?

Allan és Barbara Pease: Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? 2.(részlet)

A nők az idők kezdete óta elsősorban az egészséges, erős férfiakhoz vonzódnak, akik képesek neki és gyermekeinek megszerezni az élelmet és védelmet nyújtani. Ebben nem sok változás történt.

A huszonegyedik században a nőnek többre van szüksége, mint elődeinek: olyan férfit akar, aki az érzelmi szükségleteit is kielégíti.

A nők agya két ellentétes követelményt támaszt a férfival szemben: legyen kemény és legyen lágy.

Kemény, vagyis rendelkezzen olyan erényekkel, amelyek gondoskodnak az utódok lehető legjobb genetikai örökségéről, az életben maradás nagyobb esélyéről. Ehhez a nők John Wayne-hez, Russel Crowe-hoz vagy Bruce Willishez hasonló kemény férfit keresnek. Erre a tulajdonságra például a férfitest szimmetriájából következtetnek: a test bal oldala tükrözi a jobbot, a végtagok egyforma hosszúságúak. A férfiak eltérően tekintenek a nőkre: Ők inkább a szimmetrikus arcot keresik, és nem a testet.

Hogy egy nő szimmetrikus – vagy kemény – férfihoz vonzódik-e, a menstruációs ciklus szerint is ingadozhat. Egy skóciai felmérés azt mutatta, hogy a nőket a ciklusuk is befolyásolja abban, hogy melyik férfiarc tetszik nekik. Peteérés idején a markáns, férfias vonásokhoz vonzódnak, menstruáció idején viszont inkább az ápolt külalakhoz.

Amikor a legnagyobb a fogamzás esélye (kb. a ciklus közepén), a nők egy futó viszonyra a szimmetrikus keménységet választják. Más szóval havonta egyszer befizetnének egy-egy éjszakás kalandra Russel Crowe-val.

Hosszú távra azonban a nők inkább olyan férfit választanak, aki hajlandó invesztálni a kapcsolatba és a gyermeknevelésbe, mindegy, hogy szimmetrikus-e vagy sem.

DNS-es vizsgálatok szerint Nagy-Britanniában a házasságban született gyermekek 10%-a nem a férjétől származik. Úgy tűnik, férjet a nők a táplálékszerző képesség alapján választanak, de a jó géneket már másfelé keresik.

A legnépszerűbb női vágykeltők:

 • kisportolt testalkat
 • Széles váll és mellkas, izmos kar
 • kicsi, feszes fenék
 • dús haj
 • érzéki száj
 • kedves szem
 • markáns orr és áll
 • keskeny csípő és izmos láb
 • lapos has
 • nagy pénisz
 • háromnapos borosta

A nők vonzódnak a jó formájú férfi felsőtesthez, de nagyon nem szeretik az izomembereket, mert úgy érzik: az ilyen férfit jobban érdekli a saját szépsége, mint a nőé. A fitt, egészséges megjelenéstől beindulnak, az Arnold Schwarzenegger-típusú férfiaktól viszont lelohad a lelkesedésük.

Miért érdekli a nőket annyira a férfiak feneke, láttára miért viszket a tenyerük és miért imádnak helyes hátsójú férfiak fényképében gyönyörködni?

A kicsi, tömör fenék mindenütt a nők kedvence, de csak kevesen vannak tisztában ennek a mágneses vonzerőnek az okával. A titok nyitja az, hogy a szeretkezés erőteljes lökéseihez feszes, izmos hátsó szükségeltetik. A kövér, löttyedt fenekű férfiaknak nehézséget okoz ez a kemény mozdulat, és kénytelenek a teljes testsúlyukat bevetni hozzá. Márpedig a nők számára ez korántsem ideális, hiszen a férfi rájuk nehezedő súlya kényelmetlen, és a légzést is megnehezíti. Ezzel szemben a kicsi, feszes tomporú férfiak lényegesen hatékonyabb munkát ígérnek.

Minden második nő számára fontos, hogy a férfinak dús haja legyen. A maradéknak ez nem annyira lényeges, és közülük sokan a kopaszodó vagy borotvált fejet is vonzónak tartják.

A férfiak örökletes kopaszodását a férfi nemi hormonok túltermelése okozza. Ezek a hormonok elárasztják a szervezetet és blokkolnak bizonyos hajhagymákat, rendszerint a fejtetőn. A kopasz férfiak magasabb hormonszintjük miatt általában agresszívabbak, mint a dús hajúak, és ezáltal a kopaszság a férfiasság jelzésévé válik.

Ha a férfi írja le a nő ajkát vagy szemét, ilyen szavakat használ: nedves, szexis, elragadó, hívogató, érzéki, erotikus.

Az érzéki szájú vagy kedves szemű férfi leírásakor a nők ilyen szavakat használnak: gondoskodó, finom, érzékeny, óvó, szerető. Ezeket a szavakat azonban nem betű szerint, nem a fizikai jellemző leírására használják, hanem saját benyomásaik kifejezésére. Ez újabb bizonyíték a nemek közötti különbségre: a férfiak magát a jellegzetességet látják, a nők viszont mögéje látnak és az érzelmet keresik benne.

Az összes főemlős közül az ember hímjének van a legnagyobb pénisze. A pénisz hosszát évezredeken keresztül a szerelmi erővel és vitézséggel hozták összefüggésbe, holott az erő az agyban székel, és nem a szervben.

Az erekció állapotában lévő pénisz átlagos mérete 14 centiméter, a legtöbb nő hüvelye 9 centiméter hosszú, az érzékeny pontok többsége pedig az első 5 centin belül helyezkedik el, amelynek vége felé található a G-pont. A valóságban egy erekcióban 7,5 centis férfi precízebb szolgáltatást nyújthat, mint egy tizennyolcas, mivel a rövidebb pontosabban képes eltalálni a megfelelő tartományokat. Azok a nők, akiket látható izgalomba hoz egy hosszú pénisz, inkább a szerv férfias erejére reagálnak, semmint a hosszúság révén várható fizikai teljesítményre. A boldog kapcsolatban élő nőket nemigen foglalkoztatja a pénisz mérete, de egy keserű szakítás után bosszúból sokan lekicsinylik volt partnerüket.

A férfi, ha meztelen nőt nézeget elakad a szava. A nőből, ha meztelen férfit nézeget, kitör a nevetés.

A férfi az egyetlen főemlős, amely jelentősen hosszabb szőrzetet képes növeszteni az arcán, mint a teste többi részén. A hosszú arcszőrzet növekedését a férfi hormonok okozzák. Minél nagyobb egy férfi tesztoszterinszintje egy adott napon, annál erősebben borostásodik. Következésképpen a háromnapos borosta a férfiasság erőteljes vizuális jeleként szolgál, és ezt különösen hatékonyan használják ki azok a férfiak, akiket a nők egyébként kisfiúsnak ítélnének. A stressz és a betegségek csökkentik a tesztoszteronszinttermelést, egy beteg vagy feszült férfinak ezért sem kell túl gyakran borotválkoznia. Ugyanakkor az a férfi, aki már délben esti borostával büszkélkedhet, teljesítményekre kész ember benyomását kelti.

Amire a nőnek hosszú távon szükség van a felmérések szerint:

 • egyéniség
 • humor
 • fogékonyság
 • értelem
 • jó testfelépítés

A férfiaknak két listájuk van:az egyiken az első benyomásokat írják össze, a másikon azt, hogy mit keresnek egy tartós partnerben. A nőknek viszont csak egyetlen listájuk van. A nők a férfiak vizuális jellegű értékelésével ellentétben azt akarják, hogy a férfi legyen gondoskodó, intelligens, humoros, hűséges és megértő. Ha a férfinak jó teste van, azt a nő ráadásnak értékeli, de – kivéve azt a havi egy-két napot, amikor Russel Crowe vezeti a listáját – rendszerint ez a legkevésbé fontos a számára. A férfiakkal ellentétben a nők nem a férfi megjelenése és ápoltsága alapján ítélik meg az érzéseit. Inkább a bánásmódjuk alapján mérik le a férfiak szerelmét. Az ízléstelenül öltözködő, pocakos férfi a nőknek talán nem tetszik, de nem csinálnak belőle kardinális kérdést. Ez a férfiak és nők közötti alapvető különbség rengeteg haragot és félreértést okoz mindkét oldalon.

A nőknek meg kell érteniük: megjelenésük annyira fontos a férfiak számára, hogy az egész kapcsolatot képes komolyan befolyásolni. A férfiaknak pedig azt kell megtanulniuk, hogy viselkedésükön mérik a nők a kapcsolat mélységét.

Allan és Barbara Pease: Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? 1.megtalálod itt!

Kedvenc képeim
Stresszoldás

Stresszoldás One Brain módszerrel a III. és XVI. kerületben

Balajthy Gréta Tel: 06 309 323 338

A 3in1Concepts által hivatalosan  meghatalmazott,
nemzetközi okleveles Haladó Konzulens, Haladó Instructor ( Oktató)

Okleveleim, tanáraim 2004-2014

Email: mosoly100@mosoly100.hu

www.mosoly100.hu

Stúdió: Budapest, III.ker (1036) és XVI.ker (1164)

 

Belépés