A mosoly egy olyan görbe, amely mindent kiegyenesít!

Rövidfilm a mosoly erejéről. Megtekintheted itt!

Az eredeti angol változatot a magyar feliratos változat feltöltésekor már 5 millióan látták. Nem meglepő.

Főszereplők: TJ Thyne & Vicki Davis. írta és rendezte - Kurt Kuenne.

Megnyert díjak:
Winner - Best Narrative Short, Cleveland Int'l Film Festival, Winner - Jury Award, Gen Art Chicago Film Festival, Winner - Audience Award, Hawaii Int'l Film Festival, Winner - Best Short Comedy, Breckenridge Festival of Film, Winner - Crystal Heart Award, Best Short Film & Audience Award, Heartland Film Festival, Winner - Christopher & Dana Reeve Audience Award, Williamstown Film Festival, Winner - Best Comedy, Dam Short Film Festival, Winner - Best Short Film, Sedona Int'l Film Festival.

...kutatások ezrei mutatják, hogy a lelkivilágunk hatással van testünk fizikai állapotára. A nevetés számos olyan folyamatot indít el szervezetünkben, amitől jobban érezzük magunkat. Például az adrenalin szétárad testünkben, emelkedik vérnyomásunk, később az átlagos alá esik, majd 45 percig ugyanazon a szinten marad. Megindul az endorfin és szerotonin hormonok termelődése, miközben a stresszhormon csökken.

A jóízű nevetés edzésben tartja arcizmainkat is, így megakadályozza bőr idő előtti elöregedését. Lányoknak a recept tehát egyszerű: sok nevetés, kevés ránc! Ezen kívül méregteleníti szervezetünket és serkenti az immunrendszert. Kutatások bizonyítják, hogy hosszas nevetés után a felső léguti fertőzések elleni védekezésért felelős antigén szint növekszik.
A mosolyunk környezetünkre tett jótékony hatása sem elhanyagolható! Figyeld meg ismerőseidet, akik kevés önbizalommal rendelkeznek, csak azokkal tudnak igazán feloldódni és nevetni, akik közel állnak a szívükhöz. Egy boldog és vidám ember, aki békében van önmagával, nyitott a külvilág felé, sok kellemes élményt és embert fog a viselkedése miatt magához vonzani. Az ilyen embert a betegségek és fájdalmak is elkerülik majd. A sokat emlegetett pozitív gondolkodás, melynek fontos része a mosoly pedig nem más, mint az önmagunkkal, környezetünkkel, barátainkkal, tanárainkkal kialakított jó viszony, harmónia.

forrás: sulinet

Kedvenc képeim
Stresszoldás

Stresszoldás One Brain módszerrel a III. és XVI. kerületben

Balajthy Gréta Tel: 06 309 323 338

A 3in1Concepts által hivatalosan  meghatalmazott,
nemzetközi okleveles Haladó Konzulens, Haladó Instructor ( Oktató)

Okleveleim, tanáraim 2004-2014

Email: mosoly100@mosoly100.hu

www.mosoly100.hu

Stúdió: Budapest, III.ker (1036) és XVI.ker (1164)

 

Belépés