One Brain tanfolyamok III.-VII.

OB3 tanfolyam - kérlek érdeklődj a követekző email címen: mosoly100@mosoly100.hu

Helyszín: 1036 Bp,Lajos utca 40 

A változtatás jogát fenntartjuk4                   

OB3 Testkód- 4 nap (2020 január 1.-től)

A test és az arc szerkezetei, a kinézetünk mögött rejlő üzenetek megismerését, megértését tűzi ki céllul. Ezután a tanfolyam után garantáltan másképp tekintünk mind önmagunkra, mind embertársainkra. Jó tanácsokat kapunk ahhoz, hogy hogyan kerülhetünk kiegyensúlyozott kapcsolatba embertársainkkal anélkül, hogy feladnánk önmagunkat és elsajátítunk egy hatékony kommunikációs eljárást konfliktusos helyzetek kezelésére.

Előfeltétel OB2 tanfolyam elvégzése

OB4 Haladó Egy Agy - 4 nap

Ennek a tanfolyamnak a középpontjában a testünkbe zárt, lenyelt, elfojtott, ám meg nem emésztett érzelmeink állnak. Az itt tanult korrekciókkal lehetőségünk lesz ezeket az érzelmeket felszabadítani, hogy segíthessünk klienseinkenek megszabadulni a stressz okozta fizikai szinten is megjelenő problémáktól. Megtanuljuk a Bach virágterápia alkalmazását az izomteszteléssel ötvözve, foglalkozunk a szimbólumok hatásaival, és a csakrák kiegyensúlyozását is elsajátítjuk többek között. Tovább bővítjük ismereteinket a Barométerről, összefüggéseket keresünk az életkorok és a Barométer kategóriái között valamint a Barométer és a fizikai test között. Sok mindent megismerünk  az érzelmek és a test összefüggéseiről.

OB5 Szavaknál is hangosabban - 4 nap

A Szavaknál is hangosabban program 4 napja során bővítjük ismereteinket a szerkezeteinkről, melyek a "szavaknál is hangosabban" árulkodnak rólunk és embertársainkról. Míg a Testkód tanfolyam középpontjában a "felismerendő" jegy állt, addig itt a jegyek megtagadásának gyötrelmeivel foglalkozunk. Tanulunk még az öt testről, mint tudatosságunk külvilágba való kivetüléséről, megismerkedünk a barometrikus ékkövekkel és egy újabb kommunikációs lehetőséggel is arra az esetre, ha egy konfliktusban mással is közölnünk kell az érzéseinket.

OB6 Szerkezeti idegtan - 4 nap

 Ennek a tanfolyamnak minden eleme arra szolgál, hogy kapcsolatba tudjunk kerülni a falaink mögött megbúvó sebzett lélek ügyeivel.

A szerkezeti idegtan tanulmányozása során megismerjük a szervezet energia áramlásának kínai rendszerét, az 5 elem rendszert, a meridiánokat, a hozzájuk tartozó izmokat és tesztelésüket. Foglalkozunk még a generációkon áthúzódó problémák oldásával, a fájdalommal összefüggő viselkedési formákkal, és a félelem minták (múlttól, jelentől, jövőtől való félelem) oldása is terítékre kerül. Közelebbi ismeretséget kötünk a a szervezet vénás-artériás energiaáramlásával csakúgy, mint az agyhullámok gyógyító erejével dolgozó vizuális motivációs kártyák használatával. Megismerkedünk a jobb megértést elősegítő One Braines szerepjátékokkal és még sok egyéb „szerszámmal" bővül eszköztárunk.

 

OB7 Viszonyok veszélyben - 4 nap

Sebzett lelkünk gyógyítása után most már készen állunk kapcsolatrendszerünk feltérképezésére. Sorra kerülnek a családi kapcsolatok éppúgy, mint baráti kapcsolataink, vagy a bolygónkkal, világegyetemünkkel való kapcsolatunk. És persze a legfontosabb kapcsolatunk sem maradhat ki: az önmagunkkal való kapcsolatunkat is oldjuk, hogy optimistán és egyben realistán vehessünk részt viszonyaink alakításában. Olyanként, aki számba veszi az adott körülményeket is.

Tanfolyam helye: Budapest

Tanfolyam időpontja:mint fent vagy a jelentkezőkkel történt egyeztetésnek megfelelően

Tanfolyam napirendje: 9-17 óráig tart, mindennap 1 órás ebédszünettel.

Igény esetén a kezdési időpont 8.30, 30perces ebédszünettel 16.00 óráig tart.

A változtatás jogát fenntartjuk!

Tanfolyam ára: 19 050 Ft/nap + 4000 Ft jegyzet szintenként.

A modulok egymásra épülnek.

Az ismétlők 50% kedvezménnyel vehetnek részt, amennyiben az adott tanfolyamot az ismétlést megelőző 5 éven belül végezték el.

Kérlek mielőbb jelezd részvételi szándékodat telefonon vagy emailen!.

További tanfolyamokról tájékozódhatsz itt!

Az ajánlót összeálíltotta: dr. Simon Kata

 

Kedvenc képeim
Stresszoldás

Stresszoldás One Brain módszerrel a III. és XVI. kerületben

Balajthy Gréta Tel: 06 309 323 338

A 3in1Concepts által hivatalosan  meghatalmazott,
nemzetközi okleveles Haladó Konzulens, Haladó Instructor ( Oktató)

Okleveleim, tanáraim 2004-2014

Email: mosoly100@mosoly100.hu

www.mosoly100.hu

Stúdió: Budapest, III.ker (1036) és XVI.ker (1164)

 

Belépés