Távkapcs

Mi a véleményed a "robot üzemmódról"? Találkoztál olyannal, aki ott volt a közeledben, de igazából mégsem volt ott? Veled előfordult már, hogy csak részben figyeltél egy beszélgetésre, lélekben máshol jártál? Vannak az ilyesminek következményei?

Van, aki irányítja az életét, és van, akit az élet irányít - tartja a mondás. Az egyetlen kivétel Michael Newman (Adam Sandler). Egy titokzatos feltaláló ugyanis megajándékozza az univerzális távkapcsolóval, melynek tulajdonosa előre-hátra járkálhat az időben, lelassíthatja a szembejövő nőket, és ha túlságosan zajosnak tűnnek, átmenetileg kikapcsolhatja a gyerekeit. Elbizakodottságra azonban semmi oka: nem volt még távkapcsoló a világon, mely egy idő után át ne vette volna az irányítást. És attól kezdve Michael kiszolgáltatottabb, mint valaha. A tét a családja, feleségével és a gyerekeivel való viszonya.

Ha a sikamlós részletek fölé tudsz emelkedni a Távkapcs című vígjátékot ajánlom figyelmedbe, hiszen a  lényegi mondanivalója megfontolásra méltó.

Vicces jelenetek 1

Vicces jelenetek 2

További megtekintésre érdemes néznivalókat találsz a filmajánlóban !

A teljes film egy ideig megtekinthető itt!

Kedvenc képeim
Stresszoldás

Stresszoldás One Brain módszerrel a III. és XVI. kerületben

Balajthy Gréta Tel: 06 309 323 338

A 3in1Concepts által hivatalosan  meghatalmazott,
nemzetközi okleveles Haladó Konzulens, Haladó Instructor ( Oktató)

Okleveleim, tanáraim 2004-2014

Email: mosoly100@mosoly100.hu

www.mosoly100.hu

Stúdió: Budapest, III.ker (1036) és XVI.ker (1164)

 

Belépés