Visszajelzések

A stresssz okozta energetikai blokkok megszünését követően a szervezet képes regenerálódni oly mértékben, hogy vágyott céljaink  nem csak közel kerülnek, hanem meg is valósulhatnak. Az érdem minden esetben a  választásával élő, változást akaró egyéné, aki  a cél eléréséig hajlandó  felelősségteljesen tenni magáért, és még  a házifeladatokat is elvégzi :)

A személyreszabott megoldások az izomtesztelésnek és az EGY AGY módszernek köszönhetőek.

Stresszoldást követően érkezett visszajelzések kozül néhány:

1/"...különösen jól ráéreztél a probléma hátterére. Én sem tudtam  volna megfogalmazni találóbban. Próbáltam mással  is beszélgetni arról, hogy "nem találom a helyemet". Bármilyen  közel áll is hozzám a beszélgető társam, nem érezte ki a dolog lényegét. Amit te összefoglaltál 2 mondattal."

KV

2/ "Több vetélést követően  az interneten kerestem  és találtam  szakembert. Az eredmény: komplikáció mentes terhességet követően megszületett szemünk fénye a KISFIÚNK !"

LN, Budapest

3/ "Szia! Kepzeld le kellett allitani a schildrüse hormont amit a hypothoreiosisomra szedtem 3 eve eloszor azt hittem felhalmozodott a gyogyszer amit szedtem de az ultrahangos felvetelek szerint is regeneralodtak a sejtek es most magatol normalisan ujbol mukodik :-)

Az energetikus szerint a pajzsmirigyem is normalisan mukodik ( hozza 2 eve jarok).

Az érdem szerintem a Gretie, a  ,,valamit vegleg lezarni'' oldas hatott:-) Koszonom!  Ez most szinte orvosi csoda:-)"

DR.AK Németország

4/"Az "Anyukám" téma már többször előjött. Mindig oldogattunk rajta valamit, de a sűrűje leülepedett az aljára, és én örültem, ha nem ezt az Anya-folyadékot kell kavargatni.
Aztán Veled, csak előjött megint, és én tudtam, hogy JÓ KEZEKBEN VAGYOK, szó szerint HT-tartásban:-)) és úgy gondoltam, jöjjön, aminek jönnie kell.

Nagyon frusztrált, hogy úgy éreztem, három testvér közül én kapom a legkevesebbet Tőle és nagyon frusztrált az is, hogy magamon is észrevettem, hogy ugyanezt "csinálom" a saját gyerekemmel.

Lehet, hogy a saját gyerekem ezt nem is így éli meg, csak én beszélem be magamnak, hogy generációsan visszük tovább ezt a keresztet. Mert azt tudom, hogy Anyukáméknál is a bátyja volt a kiskedvenc és nem az Anyukám.

De mint tudjuk, senki sem tökéletes -és nem is kell, hogy azok legyünk- mindenki tanulni jön erre a Földre, ki ezt hoz a puttonyában, ki azt.

V.hol belül ezzel tisztában voltam én is, de nagyon kellett, egy kis külső "Gréti-összefoglaló":-))) Kellett, hogy valaki segítsen  kimondani, hogy NEM KELL, HOGY MINDIG MINDENKINEK MEGFELEJEK, és ÉN ÍGY VAGYOK JÓ, AHOGY VAGYOK!!!
"

NT

5/Minden szempontból túlterheltem magam és  már éjszaka -alvás helyett- is csak a problémák jártak a fejemben. Egyre kevésbé tudtam kipihenni magam, így a saját  elvárásaimhoz képest folyamatosan "alulteljesítettem". Az oldást követően helyükre kerültek a dolgok, tudok aludni, kipihenten, eredményesen dolgozni és ez a családomra is jó hatással van :)

SZK 

6/Örülök, hogy újra találkoztunk, ismét sokat segítettél. Kezdem újra érezni a saját erőmet.

KV

7/Pörgésben vagyunk,tele tervekkel.
Nagyon köszönöm, hogy rengeteget segítettél nekem. Hálás vagyok érte.
Mindenkinek csak ajánlani tudlak, mert nagyon jó volt hogy eljuthattam hozzád!

LE

8/Nagyon jól vagyok, sokat segítettek az oldások, nagyon köszönöm.
KA

9/Örülök a javaslatodnak, hogy azon dolgozzunk, hogyan tudom a leghatékonyabban támogatni a gyermekemet. Ezt követően a lányommal  végzett oldás azt eredményezte, hogy boldogabb, közlékenyebb lett és az iskolai akadályokat is könnyebben veszi.                                                                       KI

10/Minden ZH előtt megcsináltam a javasolt gyakorlatot és bár kétségeim voltak, mindegyik jól sikerült!
TZs

11/Már másnap tökéletesen működött minden: csodálkoztak is a körülöttem lévők - mi okozta ezt a változást?! A közös munkánk!
BG

Kedvenc képeim
Stresszoldás

Stresszoldás One Brain módszerrel a III. és XVI. kerületben

Balajthy Gréta Tel: 06 309 323 338

A 3in1Concepts által hivatalosan  meghatalmazott,
nemzetközi okleveles Haladó Konzulens, Haladó Instructor ( Oktató)

Okleveleim, tanáraim 2004-2014

Email: mosoly100@mosoly100.hu

www.mosoly100.hu

Stúdió: Budapest, III.ker (1036) és XVI.ker (1164)

 

Belépés