Visszajelzések

A stresssz okozta energetikai blokkok megszünését követően a szervezet képes regenerálódni oly mértékben, hogy vágyott céljaink  nem csak közel kerülnek, hanem meg is valósulhatnak. Az érdem minden esetben a  választásával élő, változást akaró egyéné, aki  a cél eléréséig hajlandó  felelősségteljesen tenni magáért, és még  a házifeladatokat is elvégzi :)

A személyreszabott megoldások az izomtesztelésnek és az EGY AGY módszernek köszönhetőek.

Stresszoldást követően érkezett visszajelzések kozül néhány:

1/"...különösen jól ráéreztél a probléma hátterére. Én sem tudtam  volna megfogalmazni találóbban. Próbáltam mással  is beszélgetni arról, hogy "nem találom a helyemet". Bármilyen  közel áll is hozzám a beszélgető társam, nem érezte ki a dolog lényegét. Amit te összefoglaltál 2 mondattal."

KV

2/ "Több vetélést követően  az interneten kerestem  és találtam  szakembert. Az eredmény: komplikáció mentes terhességet követően megszületett szemünk fénye a KISFIÚNK !"

LN, Budapest

3/ "Szia! Kepzeld le kellett allitani a schildrüse hormont amit a hypothoreiosisomra szedtem 3 eve eloszor azt hittem felhalmozodott a gyogyszer amit szedtem de az ultrahangos felvetelek szerint is regeneralodtak a sejtek es most magatol normalisan ujbol mukodik :-)

Az energetikus szerint a pajzsmirigyem is normalisan mukodik ( hozza 2 eve jarok).

Az érdem szerintem a Gretie, a  ,,valamit vegleg lezarni'' oldas hatott:-) Koszonom!  Ez most szinte orvosi csoda:-)"

DR.AK Németország

4/"Az "Anyukám" téma már többször előjött. Mindig oldogattunk rajta valamit, de a sűrűje leülepedett az aljára, és én örültem, ha nem ezt az Anya-folyadékot kell kavargatni.
Aztán Veled, csak előjött megint, és én tudtam, hogy JÓ KEZEKBEN VAGYOK, szó szerint HT-tartásban:-)) és úgy gondoltam, jöjjön, aminek jönnie kell.

Nagyon frusztrált, hogy úgy éreztem, három testvér közül én kapom a legkevesebbet Tőle és nagyon frusztrált az is, hogy magamon is észrevettem, hogy ugyanezt "csinálom" a saját gyerekemmel.

Lehet, hogy a saját gyerekem ezt nem is így éli meg, csak én beszélem be magamnak, hogy generációsan visszük tovább ezt a keresztet. Mert azt tudom, hogy Anyukáméknál is a bátyja volt a kiskedvenc és nem az Anyukám.

De mint tudjuk, senki sem tökéletes -és nem is kell, hogy azok legyünk- mindenki tanulni jön erre a Földre, ki ezt hoz a puttonyában, ki azt.

V.hol belül ezzel tisztában voltam én is, de nagyon kellett, egy kis külső "Gréti-összefoglaló":-))) Kellett, hogy valaki segítsen  kimondani, hogy NEM KELL, HOGY MINDIG MINDENKINEK MEGFELEJEK, és ÉN ÍGY VAGYOK JÓ, AHOGY VAGYOK!!!
"

NT

5/Minden szempontból túlterheltem magam és  már éjszaka -alvás helyett- is csak a problémák jártak a fejemben. Egyre kevésbé tudtam kipihenni magam, így a saját  elvárásaimhoz képest folyamatosan "alulteljesítettem". Az oldást követően helyükre kerültek a dolgok, tudok aludni, kipihenten, eredményesen dolgozni és ez a családomra is jó hatással van :)

SZK 

6/Örülök, hogy újra találkoztunk, ismét sokat segítettél. Kezdem újra érezni a saját erőmet.

KV

7/Pörgésben vagyunk,tele tervekkel.
Nagyon köszönöm, hogy rengeteget segítettél nekem. Hálás vagyok érte.
Mindenkinek csak ajánlani tudlak, mert nagyon jó volt hogy eljuthattam hozzád!

LE

Kedvenc képeim
Stresszoldás

Stresszoldás One Brain módszerrel a III. és XVI. kerületben

Balajthy Gréta Tel: 06 309 323 338

A 3in1Concepts által hivatalosan  meghatalmazott,
nemzetközi okleveles Haladó Konzulens, Haladó Instructor ( Oktató)

Okleveleim, tanáraim 2004-2014

Email: mosoly100@mosoly100.hu

www.mosoly100.hu

Stúdió: Budapest, III.ker (1036) és XVI.ker (1164)

 

Belépés