Magamról

          Üdvözöllek Honlapomon!

Kapcsolódó cikk: Tanulás és tanítás

Gyermekkoromban egy ideig tanácstalanul álltam a kérdés elõtt, milyen pályát válasszak.

A sok betegséget, szenvedést látva arra a következtetésre jutottam, hogy kutatóként, orvosként tudnék a legtöbbet segíteni.

Kitűztem hát célomat "m e g g y ó g y í t a n i" a betegségeket, és addig, amíg képessé válok erre, összegyűjteni az ehhez felhasználható tudást.

Később jöttem rá, hogy a nyugati, hagyományos orvoslás nem az én utam.

Számtalan gyönyörű helyre sikerült eljutnom Mexikótól Sri Lankáig. Így kerültem közelebb általam addig alig ismert, (még kevésbé értett, sőt helyenként elõítéletekkel kezelt) kultúrák filozófiájához, orvostudományához.

Gyermekem allergiája vezetett vissza a gyógyítás ösvényére: a homeopátia, kineziológia segítségével gyógyult meg. E közben jöttem rá, hogy e módszerek mekkora mértékben tudnak lendíteni az ember közérzetén még akkor is, ha magát "teljesen egészségesnek" tartja.

Betegségeinket mi magunk hozzuk létre, így magunk meg is gyógyíthatjuk. A "hogyan"-ban nyújt segítséget a Three in One (3 az egyben módszer).

Életutunk során mindannyian tartunk valahová. Az út hosszú, és gyakran úgy érezhetjük: sok a buktató, elfáradtunk. A buktatók tapasztalatszerzési lehetőségek, a fáradtság pedig teljes mértékben leküzdhetõ.

Az ítélkezés- és agressziómentes életvitel napjainkban újszerűen és üdítően hat bár előfordulhat, hogy nehezen megvalósíthatónak tartjuk,vagy épp ellenkezőleg: úgy hisszük, már meg is valósítottuk. Ha a realitások talaján maradunk, célul tűzhetjük ki és utunkon haladva remélhetőleg egyre közelebb kerülünk ehhez a célunkhoz is. Ezen az úton járok én magam is... Gyakran azt hisszük, hogy boldogságunk a pénztől függ, pedig kizárólag rajtunk múlik.

A csodák birodalma a mienk! Gyermekként boldogok vagyunk, később egyre inkább elhisszük, hogy csak ritkán vagy egyáltalán nem lehetünk azok és így, természetes lételemünktől megfosztva egyre nehezebbnek érezhetjük életutunkat.

Azért születtünk a Földre, hogy boldogok legyünk és mások boldogságának aktív részeseiként éljünk.

*

Örülök, hogy idetaláltál!

Meg szeretném osztani veled azokat a gondolatokat, tapasztalatokat, melyeknek magam is nagyon jó hasznát vettem saját, családom és környezetem testi és szellemi egészségének javításában, megújításában.

A címszavaknál megtalálod a forrásokat is, melyek segítségével részletesebben is elmélyedhetsz a téged érdeklő témákban.

*ha rákattintasz a cikk alján levő címkére, ott a témakörhöz tartozó egyéb írásokat is olvashatsz.

*ha a honlap logójára kattintasz, megtalálod a legutóbbi írásokat keltezésük sorrendjében!

*A képernyőn általában csak a cikk eleje látható, ha rákattintasz a "tovább" feliratra  láthatóvá válik  a teljes cikk. 

Örömteli időtöltést! Balajthy Gréta

Itt megtalálsz: mosoly100@mosoly100.hu

Telefon: +36-30-9-323-338

Kapcsolodó cikkek:

Tanulás és tanítás

Homeopátia az életünkben

Kedvenc képeim
Stresszoldás

Stresszoldás One Brain módszerrel a III. és XVI. kerületben

Balajthy Gréta Tel: 06 309 323 338

A 3in1Concepts által hivatalosan  meghatalmazott,
nemzetközi okleveles Haladó Konzulens, Haladó Instructor ( Oktató)

Okleveleim, tanáraim 2004-2014

Email: mosoly100@mosoly100.hu

www.mosoly100.hu

Stúdió: Budapest, III.ker (1036) és XVI.ker (1164)

 

Belépés